
Sakprosa og kritisk literacy
Vi tilbyr et masterstudium i språkdidaktikk. Det er mulig å søke opptak til enkeltemner i programmet og ta eksamen i disse uten å være tatt opp på masterprogrammet.
-
Søknadsfrist: Utløpt
Sakprosa og kritisk literacy
Du søker nå:
Vestfold
Deltid
Lurt å ha klart før du går videre:
- Søkekode: 6560
Kopier koden så det blir lettere å finne igjen studiet i neste steg. Koden er kopiert
Studieinformasjon
-
Studiested: Vestfold -
Studienivå: Emner -
Progresjon: Deltid -
Oppstart: Vår 2025 -
Studieopplegg: På campus -
Studiepoeng: 15 -
Søknadsfrist: Utløpt -
Søkekode: 6560 -
Antall semester: 1 -
Undervisningsspråk
Videre utdanningsmuligheter
Forutsatt at du avlegger eksamen i fordypingsemnet, kan du senere bygge videre til en full master i språkdidaktikk. Merk at bestått eksamen på en eller flere moduler ikke gir studieplass på masterprogrammet. Dersom du senere ønsker å få en full mastergrad, må du søke opptak til masterstudiet og søke innpassing av avlagte eksamener etter at du eventuelt har fått opptak på programmet.
Emneplan
En emneplan beskriver det faglige innholdet i emnet og hvilket læringsutbytte du skal ha av å ta nettopp dette emnet. Her finner du også pensumlister og annen informasjon om gjennomføringen.
Lenke til sist publiserte emneplan
Opptakskrav
Bachelorgrad (eller tilsvarende). Dersom du har grunnskolelærerutdanning, praktisk pedagogisk utdanning (PPU) eller annen lærerutdanning, må du ha minst 60 studiepoeng i norsk språk og litteratur. Dersom du har annen bachelor- eller cand.mag.-grad, må du ha fordyping i norsk språk og litteratur på minst 80 studiepoeng.
Opplæring i norsk språk og litteratur for fremmedspråklige kan ikke brukes til å dekke kravet til 60/80 studiepoeng i norsk og litteratur. Kravet kan normalt bare oppfylles ved hjelp av utdanning hvor det var opptakskrav tilsvarende det generelle norskravet som kreves ved opptak til norske høgskoler og universiteter.